Zaterdag in Eos Insider: Hoe versterk je je immuniteit?

Word lid van Eos Insider en ontvang één keer per week een inspirerend, prikkelend of anders interessant premium artikel rechtsreeks in je mailbox.

Schrijf je in voor Eos Insider, ontvang wekelijks topwetenschap rechtstreeks in je mailbox en verspreid met ons de wetenschap. Eos Insider brengt één keer per week een preview uit het magazine, een origineel stuk van een Eos-journalist of een must-read van Scientific American. Altijd exclusief en van topkwaliteit, maar aan een zacht prijsje. Voor de vroege beslissers hebben we een uniek en tijdelijk aanbod: beslis nu en krijg 12+3 maanden Eos Insider voor maar €12! 

Komende zaterdag in Eos Insider: Angst en fraude gaan vaak samen. Toen het coronavirus zich begon te verspreiden, volgden zowel de angst voor de moderne plaag als valse hulpmiddeltjes die er bescherming tegen beloofden. Bekroond wetenschapsjournalist Claudia Wallis, die onder andere schrijft voor Scientific American, boog zich over een aantal aanbevelingen die beloven je immuunsysteem te boosten. Wat helpt er echt om je weerstand tegen het coronavirus te verhogen en wat is klinkklare onzin? Je leest het zaterdag in Eos Insider.

Schrijf je nu in: