Ontdek de geheimen van de poolgebieden

In het klimaatdebat zijn de poolgebieden zo belangrijk. Hoe meer kennis, hoe beter. Met de expeditieschepen van Seabourn kun je, onder de begeleiding van glaciologen, zoölogen en natuurwetenschappers, de polaire wereld beter leren begrijpen, op een verantwoorde en luxueuze manier. Laat je in vervoering brengen en kom terug als ambassadeur voor de arctis.

Seabourn’s twee gloednieuwe expeditieschepen varen vanaf volgende lente (2024) in het noordpoolgebied. Spitsbergen is zo’n bestemming waar elk natuurhart sneller van gaat slaan. Vanop het water gezien is het één groot défilé van bergen en gletsjers. Maar als het schip dichterbij komt en je met de Zodiacs aan land kunt, dan pas besef je hoe dit onherbergzame landschap de thuis is voor ijsberen, poolvossen, walrussen, én de korstmossen.

Voor wie niet kan wachten tot de lente van 2024 zijn er eerder de expedities naar het zuidpoolgebied.

Seabourn haalt alles uit de kast om een duurzaam toerisme mogelijk te maken. Het wetenschappelijk team zorgt er tijdens de landingen voor dat alles met het grootste respect voor de natuur gebeurt. Aan land en aan boord leren ze je alles over deze extreme gebieden.

Eens je er geweest bent, laten de polen je niet meer los!

Meer informatie over de unieke cruises vind je op www.seabourn.com.

Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op met onze reserveringsafdeling: 00800 1872 1872 (gratis) of informatie@seabourn.com.

 

Fotocredit: Mike Louagie