Archief

Voordracht artificiële intelligentie

Datum: Vrijdag 17 mei 2024, om 20u00 Afgelopen
Organisatie: Geraardsbergse radioamateurs
Locatie: 't Schoolhuys-Bogaarden
Ring 12, 1670 Pepingen
Meer info: Inschrijven via https://forms.gle/zv6rJpmaJ9y2k3By6

Artificiële intelligentie heeft een diepgaande invloed op diverse aspecten van onze samenleving. In het bijzonder binnen het gerechtelijk systeem heeft AI de manier waarop we weten, begrijpen en toepassen van het recht getransformeerd.

Willy Piasecki, een doorgewinterde gerechtsjournalist met een schat aan ervaring, zal ons samen met een special guest ons begeleiden door dit boeiende onderwerp. Door middel van zijn diepgaande kennis en inzicht zal hij de complexe wereld van AI begrijpelijk en toegankelijk maken voor iedereen.

Deze voordracht biedt niet alleen een educatieve ervaring, maar ook een gelegenheid om deel te nemen aan de discussie over de ethische implicaties, uitdagingen en kansen die AI met zich meebrengt. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde voor het verrijken van deze dialoog.

Generatieve AI zal de informatiechaos in de samenleving nog doen toenemen. Meer desinformatie, meer fake news – fake dat bovendien almaar moeilijker te onderscheiden is van echt. Het goede nieuws: dankzij AI krijgen we tools om daar beter mee om te gaan en halen we die fake documenten en beelden er toch uit.

Wees onze gast bij deze inspirerende gelegenheid, waarin we samen de grenzen van kennis en inzicht zullen verkennen. Laat ons weten of je aanwezig zult zijn door te antwoorden op deze uitnodiging.

Inschrijven via https://forms.gle/zv6rJpmaJ9y2k3By6

Inschrijven is van belang want er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar. Gelieve in te schrijven via deze link en per persoon een inschrijving te registreren.

Toegang: 4€ met inbegrepen consumptie

Tijd: vanaf 18u is de zaal open, begin van de voordracht om 20u.

Voordracht artificiële intelligentie
Voordracht artificiële intelligentie