Maak kans op een vaartocht met onderzoeksschip Simon Stevin

Droomde je er altijd al van om aan boord te gaan van een echt onderzoeksschip? Beantwoord de prijsvraag en maak kans op één van de vier duotickets voor de expeditie op zaterdag 26 november.

© VLIZ (Misjel Decleer)

Droomde je er altijd al van om aan boord te gaan van een echt onderzoeksschip? Speciaal voor zijn tiende verjaardag zakt het onderzoeksschip Simon Stevin in het weekend van 26 en 27 november af naar Antwerpen. En jij kan aan boord klimmen! Beantwoord de wedstrijdvraag onderaan op deze pagina en maak kans om op zaterdagvoormiddag 26 november een halve dag mee te varen met het schip. Wetenschappers en de bemanning gidsen je rond aan boord en vertellen in geuren en kleuren wat voor onderzoek ze voeren en hoe het schip werkt. Waan je voor een dagje een echte wetenschapper, neem een kijkje in de stuurhut en bezoek de motorruimte.

We vertrekken om 10.00 uur vanop het Ponton Linkeroever in Antwerpen. De geschatte eindtijd is voorzien rond 14.00 uur aan de Napoleonkaai. Aan boord wordt lunch voorzien.

Niet gewonnen? Geen nood! Op zondag 27 november meert het schip aan op het Eilandje (aan de Napoleonkaai). Ga aan boord, ontmoet de wetenschappers en ontdek hun onderzoek naar klimaat, plastic en biodiversiteit. Meer informatie daarover vind je hier.

Je kunt tot en met woensdag 16 november reageren op deze prijsvraag.